Kahvipöytä, korkeus 72cm

Kahvipöytä, korkeus 72cmKokoamisohje
HUOM: Älä käytä työkaluja, pelkät kädet riittää!

1. Pystyputki kierretään alalaikkaan kiinni. Lautasmainen alalaikka kannattaa asettaa maahan ja ruuvata sitten putki paikoilleen - aivan kevyt käsin kiristäminen riittää!

2. Pöytälevy kierretään käsin kiinni pystyputken yläosaan. Älä kiristä pöytälevyäkään rystyset valkoisina, riittää että pyörityksen päätteeksi levy pysähtyy paikoilleen.

Tämä tuote vastaa korkeita baaripöytiämme, mutta jalkaosa on matalampi ja tuote soveltuukin hyvin kahvipöytäkäyttöön. Eri korkuisia pystypöytiä yhdistelemällä saa myös hauskaa elävyyttä messuosastoihin tai muihin tapahtumiin.

Tätä pöytäkorkeutta on saatavilla mustalla ja harmaalla jalkaosalla.

Pöytälevyjä voi myös brändätä esimerkiksi erilaisin tekstein, kuvin tai logoin.

  • Koottava kahvipöytä
  • Korkeus 72 cm
  • Pöytälevyn halkaisija 60 cm
  • Erilaisia pöytälevyvaihtoehtoja
  • Jalkaosan väri: musta tai harmaa

Vuokrahinta: 19,00 € (+alv)

Myös vanhoja, kuluneempia metallimallisia pöytälevyjä on edelleen saatavana liinoitettuun tai huputettuun käyttöön. Tällöin tämän pystypöydän hinta on 16,00 € (+alv).

Hintaan sisältyvä vuokra-aika on kolme arkipäivää (kaksi yötä), tai viikonlopun yli (perjantai-maanantai).
Perushinta pätee pieniin tilauksiin. Suuremmat kokonaisuudet tarjouksemme mukaan ja tyypillisesti edullisempaan hintaan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisää tuote tarjouspyyntökoriin:
Kpl:

Muista kertoa mahdolliset erityistoiveesi viimeistellessäsi tarjouspyyntöä.
Voit lisätä eri väri- yms. versioita samasta tuotteesta tekemällä useita tuotelisäyksiä peräjälkeen.

Yksilölliset pystypöydät tarroituksella

Punottuja raheja ja pystypöytä Korkeasaaren Kissojen yössä vuonna 2016
Punottuja raheja sekä matalia pystypöytiä mustalla jalalla ja valkoisella kannella Korkeasaaren Kissojen yössä vuonna 2016. Kauimmainen keskellä oleva pöytä ei ole Cosan (meidän pöytien jalat ovat suoria eikä niissä ole koristemuhkuroita).

Kahvipöytä, Fatboy ja matto
Kuvassa kahvipöytä yksilöllisesti tarroitetulla kansilevyllä sekä Fatboy-säkkituoleja sekä matto.

Kahvipöytä, rahi ja ilmatäytteinen nojatuoli
Kuvassa kahvipöytä yksilöllisesti tarroitetulla kansilevyllä (tarroitus ei näy kunnolla voimakkaan vastavalon vuoksi) sekä valkoisia raheja sekä matto. Taustalla näkyy toinen matto ja kaksi ilmatäytteistä nojatuolia.

Kahvipöytä, Fatboy, valkoinen rahi ja matto
Kuvassa kahvipöytä yksilöllisesti valokuvakannella sekä Fatboy-säkkituoleja, valkoisia raheja sekä mattoja. Viherkasvi on asiakkaan oma.

Kahvipöytä, Fatboy, valkoinen rahi ja matto
Kuvassa kahvipöytä yksilöllisesti tarroitetulla kansilevyllä sekä Fatboy-säkkituoleja, valkoisia raheja sekä mattoja. Viherkasvi on asiakkaan oma.Pöydän tarroittaminen

Valokuva pöydän kantena

Valokuva pöydän kantena

Pöydän kansi päällystettiin valokuvalla. Kuvassa on tulostusmateriaalina käytetty tarraa joka voidaan venyttää pöydän reunan ylitse ilman että tulostetun valokuvan laatu kärsii.

Pöydän pinnasta heijastuu juhlatilan valaistusta.

Pöydän tarroittaminen

Muotoonleikattu tarroitus pöydän kannessa

Irtileikattu logo pöydän kantena

Valkoiseen pystypöytään leikattiin mustasta tarrasta logo. Logoa on rajattu alkuperäisestä jotta se asettuu nätisti pyöreän pöytälevyn kaarelle. Yläpuolella on kuva tarran kiinnittämisvaiheesta.

Muotoonleikattu tarroitus pöydän kannessa

Irtileikattu teksti

Valkoiseen kanteen liimattiin mattamusta tarra josta oli leikattu aukot tekstien kohdalle joista valkoinen pinta näkyy. Lisäksi mustaan tarraan liimattiin väritarrasta leikattu lisäteksti "-Cosa".