Erikokoiset narikka- ja naulakkoratkaisut

Narikka- ja naulakkotuotteemme sopivat kaiken kokoisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Meiltä löytyy naulakoita määrällisesti suuriinkin tarpeisiin.


Narikkalaput

Naulakot ovat vuokrattavissa narikkalapuilla tai ilman. Tällä listaussivulla näkyvät hinnat eivät sisällä narikkalappuja. Valikoimastamme löytyy perinteisiä ja samassa tapahtumassa lukuisia käyttökertoja kestävien muovisia narikkalappuja jotka tulee palauttaa meille ehjinä ja numerojärjestykseen pakattuna. Edullisempana vaihtoehtona meiltä löytyy myös kertakäyttöisiä narikkalappuja joita asiakkaan ei tarvitse palauttaa meille keikan jälkeen.

Narikkalappujen hinnat löytyvät yllä olevien naulakkotuotteiden tuotesivuilta ja niitä voi tilata sieltä myös erikseen ilman naulakkoa.Naulakko - Tällä narikkamallilla saa toteutettua hyvinkin suuria vaatesäilytyksiä tapahtumiin.
Tätä ns. X-narikkaa löytyy meiltä useita kymmeniä kappaleita ja sen avulla onkin mahdollista toteuttaa kuvan kaltaisia suuriakin vaatesäilytyksiä. Kuva on otettu Slush-tapahtumasta Helsingin Messukeskuksesta vuonna 2016. Kuvassa saattaa olla meidän naulakoiden seassa myös alan muiden toimijoiden naulakkoyksilöitä.

Kaikki hinnat alv 0% ellei toisin mainita. Hintoihin lisätään alv 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.