Tanssilattia, puujäljitelmä

Tanssilattia, puujäljitelmä

Erityisesti suurissa juhlatiloissa on usein melko synkkä tai kulunut lattiapinta. Koottavalla parkettia imitoivalla tanssilattialla voit rajata tanssialueen näppärästi ja näyttävästi muusta juhlatilasta. Tuote on helppo koota muovisen lukitusjärjestelmänsä avulla.

  • Palan koko noin 93x93 cm
  • Soveltuu myös ulkokäyttöön
  • Sisältää mustat reunalistat
  • Helppo koota ja kuljettaa

Vuokrahinta: 15,00 €/pala (+alv)

Hintaan sisältyvä vuokra-aika on joko viikonlopun yli (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä) ellei tuotetiedoissa toisin mainita.

Perushinta pätee pieniin tilauksiin. Suuremmat kokonaisuudet tarjouksemme mukaan ja tyypillisesti edullisempaan hintaan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisää tuote tarjouspyyntökoriin:
Kappalemäärä:

Muista kertoa mahdolliset erityistoiveesi viimeistellessäsi tarjouspyyntöä.

Esimekinomainen kahvila-/baarikokonaisuus rakennettuna varastollemme
Metallikantinen 120cm taittojalkapöytä sopii hienosti yhteen kiinteän pystypöytämme kanssa. Kuvassa lisäksi tanssilattiaa, PD-telineisiin ripustettuna taustan musta kangas sekä esittelytiskin roikkuvat valot, mustia Armstrong-baarijakkaroita, pinottavia tuoleja sekä tekoviherkasveja.

Alla on kuvia varastomme nurkkaan pystytetystä esimerkkikokonaisuudesta jonka kaltainen alue voi toimia esimerkiksi taukopaikkana ja yleisenä oleskelutilana erilaisissa tapahtumissa. Kahvilamaisessa miljöö on käytetty tuotteina: kahvilapöytiä, kahvilatuoleja, tanssilattiaa, tekoviherkasveja, puistonpenkki, somistetyynyjä ja sekä lyhtypylväitä.

Esimerkkikokonaisuus varastollemme rakennettuna
Kahvila tapahtumaan ja juhliin
Inspiroidu tästä kahvilamiljööstä jonka rakensimme varastomme nurkkaan
Romanttinen kahvila, pysähdyspaikka tapahtumiin ja messuille