LED-valobaaritiski

LED-valobaaritiski

Baaritiskin palat

Valaistu esittelytiski toimii hienosti kaikissa tilaisuuksissa oli kyseessä sitten messut tai vaikkapa näyttävää baaritiskiä vaativat häät. Tämä tiski on erittäin hyvä tuote brändäykselle - katso esimerkki alempaa.

Tämä valobaaritiski on omaa tuotantoamme. Tiskin etuosan pleksin taakse on asennettu vähävirtaisia LED-valoja, jotka valaisevat tiskin etuosan näyttävästi. Valojen väriä voi muuttaa ja värivaihtoehtoja on yhteensä 16.

Tiskiä löytyy suorakaiteen ja kaarevan muotoisina paloina (kaavakuva vasemmalla). Tiskin yläpinta on valkoista pleksiä. Palojen päädyt ovat tummaa vaneria, mutta ne voidaan päällystää tarvittaessa pleksillä.

Suorakaidepalojen sisällä on aputaso tiskillä työskenteleville. Kaaripaloissa ei ole aputasoa.

  • LED-valaistu etuosa, 16 värivaihtoehtoa
  • Värit saa myös vaihtumaan automaattisesti väristä toiseen halutulla nopeudella
  • Suorakaide- ja kulmapaloja (katso kaavakuva alempaa)
  • Tiskin korkeus: 110 cm
  • Käyttää 230V verkkovirtaa

Vuokrahinta (hintoihin lisätään alv):
- 150 €/pala
- 550 € neljän palan tilaus (2x suora, 2x kaari)
- 1100 € kahdeksan palan tilaus (4x suora, 4x kaari)

Hintaan sisältyvä vuokra-aika on joko viikonlopun yli (perjantai-maanantai) tai kolme arkipäivää (kaksi yötä) ellei tuotetiedoissa toisin mainita.

Perushinta pätee pieniin tilauksiin. Suuremmat kokonaisuudet tarjouksemme mukaan ja tyypillisesti edullisempaan hintaan. Kaikkiin hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisää tuote tarjouspyyntökoriin:
Kpl:

Muista kertoa mahdolliset erityistoiveesi viimeistellessäsi tarjouspyyntöä.
Voit lisätä eri väri- yms. versioita samasta tuotteesta tekemällä useita tuotelisäyksiä peräjälkeen.

Baaritiski hinnat
Yksittäisiä paloja yhdistelemällä on helppo rakentaa näyttäviä tiskejä. Yllä olevat palakokonaisuudet käytettäessä yhtenä kokonaisuutena allennetuin hinnoin.

Voimme personoida tuotteita monipuolisesti asiakkaan oman brändin mukaisiksi. Kuvassa SKROLLI-lehdelle brändätty LED-esittelytiski.
LED-tiski on omiaan brändäykseen. Kuvassa on SKROLLI-lehdelle personoitu esittelytiski. Meiltä löytyy oma suurkuvatulostin joka toimii myös tarraleikkurina ja voimme toteuttaa näyttäviä ratkaisuja. Tässä tiskissä on tiskin etuosa peietty mustalla tarramateriaalilla johon on leikattu valoa varten lehden logon mukaiset reiät ja lisätty valkoisesta tarrasta leikattu teksti. Asiakkaana SKROLLI-lehti (www.skrolli.fi)

Valobaaritiskin valojen ohjain
Valojen ohjaimesta voi valita värin kuudestatoista vaihtoehdosta. Valot saa myös välkkymään ja vaihtamaan väriä automaattisesti halutulla nopeudella väristä toiseen.

Valobaaritiskin valojen uusi ohjain
Marraskuussa 2012 teimme lisää LED-baaritiskin elementtejä. Uusien tiskielementtien valo-ohjain poikkeaa ulkonäöltään ensimmäisistä tiskeistä, mutta itse tiski ja sen toiminnot ovat ennallaan.

Valobaaritiskin värivaihtoehtoja
Osa valojen värivaihtoehdoista. Kaikki 16 värivaihtoehtoa näet ylempänä olevan ohjaimen painikkeista.

Baaritiski vuokralle häihin ja muihin juhliin
Vasemmalla on kaksi suoraa LED-baaritiskielementtiä säädettynä eri värisiksi. Baaritiskin vieressä on isot muoviset roska-astiat ja taaempana näkyy pyöreä buffet-pöytä. Peränurkassa pilkistää mustia kulunohjaustolppia kangasnauhalla ja löytyypä kuvasta kaksi taittojalkaista 160cm peruspöytääkin.

Baaritiski vuokralle
Keskellä on kaksi suoraa LED-baaritiskin peruselementtiä eri väreihin säädettynä. Etualalta löytyy pystypöytiä joihin on laitettu valkoiset huput. Aivan vasemmassa reunassa näkyy pari valkoista mukavaa ja tukevaa taittotuolia ja oikeassa reunassa taittojalkainen 160cm peruspöytä valkoisella liinalla. Baaritiskin molemmin puolin pilkistää myös hieman isot muoviset roskakorimme.

Baaritiski, buffet-pöytä, esiintymislava ja muita vuokrakalusteita Kattilahallissa
Kuvan vasemmassa reunassa on kaksi suoraa palaa LED-baaritiskiä sekä muutama perusmallista isoa roskakoria sekä taittojalkaisia 160cm pöytiä. Perällä on kokonaiseksi rakennettu donitsin mallinen buffet-pöytä ja keskellä valkohuppuisia pystypöytiä. Oikeassa reunassa pilkottaa esiintymislava.

Baaritiskin kaaripala punaisella valaistuksella
Baaritiskin kaaripala alaviistosta kuvattuna, tiskissä päällä punainen valaistus.

Kaksi baaritiskiä
Kaksi tiskikokonaisuutta juuri valmistuneina pajamme edustalla. Kuvassa yläpintojen valkoiset pleksit ovat suojamuovien ja pölyjen peitossa. :)

Valobaaritiskin kaaripalan pääty
Baaritiskin yläpinta on valkoista pleksiä. Palojen päädyt ovat tummaa vaneria, mutta se voidaan tarvittaessa päällystää pleksillä.