Kuljetukset, asennustyöt ja muut palvelut

Kuljetuspalvelut Cosa Nostra Crew Oy kuljettaa ja asentaa vuokratut kalusteet asiakkaan toivomaan paikkaan lisämaksusta.

Jos ette pysty itse noutamaan ja/tai palauttamaan tavaroita varastollemme, veloitetaan kuljetuksesta erikseen. Kuljetusten hinta määräytyy tilauskohtaisesti kuljetettavan tavaran määrän, kuljetusmatkan ja ajankohdan mukaan. Halvimman kuljetushinnan edellytyksenä on että tilaus tehdään sitovasti viimeistään 7 vuorokautta ennen toteutumispäivää.

Kuljetusten perushinnat

Pakettiautokuljetus alkaen 40 €/suunta + kilometrit (+ALV).
Kuorma-autokuljetus alkaen 95 €/suunta + kilometrit (+ALV).

Alkaen-hintojen toteutumisen yksi edellytys on, että sitova tilaus tehdään viimeistään 7 vuorokautta ennen toteutuspäivää. Lopulliseen kuljetus-/työhintaan vaikuttaa myös kuljetettavan tavaran määrä, kuljetusmatka ja ajankohta (ilta, viikonloppu jne.).


Asennus- ja roudaustöiden hinnat per työntekijä

Asennus/roudaustyön hinta alkaen 37,50 €/h per henkilö (+ALV).


Muut erikoistyöt

Toteutamme mahdollisuuksien mukaan myös erilaisia erikoisratkaisuja puu- ja metallitöihin liittyen. Olemme muun muassa toteuttaneet yksilöllisiä asiakkaan tarkkoihin tarpeisiin liittyviä lavaratkaisuja. Tällaiset erikoistyöt hinnoitellaan tapauskohtaisesti erikseen.

Meiltä löytyy omat metalli- ja puutyöpajat sekä vankka osaaminen erikoisratkaisujen toteuttamiseen.


Helsingin Merikaapelihallia matotetaan messumatolla messuja varten
Toteutamme muun muassa erilaisia messumatotuksia vuosien kokemuksella. Messumatolla päällystetään tyypillisesti esiintymislavoja sekä messuosastoja ja muita alueita. Kuvassa on menossa isompi matotustyö kun Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihallia matotetaan osittain häämessuja varten.