Tilapäiskatsomot ja invakatsomot-/tasanteet

Toteutamme erikokoisia nousevia katsomorakenteita kaiken kokoisiin tilaisuuksiin. Katsomosta saadaan tällä tavoin rakennettuna tarvittaessa mukavan väljä ja tuoleina voidaan käyttää mukavia selkänojallisia tuolejamme. Loivien ja tilavien rakenteiden lisäksi myös jyrkemmät rakenteet ovat mahdollisia.

Ota yhteyttä myyntiimme, niin keskustellaan lisää tarpeistanne!


Esimerkkejä tilapäiskatsomoista ja invakatsomoista


Suvilahden Kattilahalliin toteutettu suuri kaksiosainen nouseva katsomorakenne. Istuimina toimi valikoimastamme löytyvät somistetyynyt.
Varastomme eteen pystytetty sporttikatsomo. Tällainen koruton katsomoratkaisu sopii hyvin ulos esimerkiksi ohi kirmaavien juoksijoiden kannustamiseen. Katsomot voi toteuttaa eri korkuisin porrastuksin ja leveyksin.
Intiimiin muotinäytökseen rakennettiin porrastettu nouseva katsomo Kaapelitehtaan Merikaapelihallin yläkertaan Helsingissä. Punainen messumatto toimii keskellä catwalkkina ja katsomon istuimiksi valikoitui tällä kertaa alla olevien kuvien tuoliratkaisujen sijaan tyynyt.
Porrastettu katsomo Helsingin Merikaapelihallin yläkerrassa intiimin muotinäytöksen pitopaikkana
Toteutimme Maikkarin filmihalliin kaksi vierekkäistä porrastettua katsomoa. Katsomot olivat asiakkaalla käytössä muutaman päivän ajan televisio-ohjelman tuotannossa. Kuvat on otettu vaiheessa jolloin studioon vielä viriteltiin muiden toimijoiden tekemänä valo-, ääni- ja studiotekniikkaa.

Nouseva katsomo studiossa
Porrastettu katsomo
Valkoiseksi matotettuja nousevia katsomorakenteita Kattilahallissa. Kuvat on otettu rakentamisen viimeistelyvaiheessa - suojamuovit ovat vielä paikoillaan lattiassa.
Valkoiseksi matotettuja nousevia katsomorakenteita, porrastettu katsomo
Valkoiseksi matotettuja nousevia katsomorakenteita, porrastettu katsomo
Rakensimme Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin suuren catwalk- ja katsomokokonaisuuden muotinäytöstä varten. Cosa toteutti sekä catwalkin että katsomoratkaisut. Katsomon tuoleina on käytetty tukevia mustia taittotuolejamme. Kuvat on otettu rakentamisen viimeistelyvaiheessa, catwalkin muovi suojaa vaaleaksi matotettua pintaa lialta ennen tilaisuuden alkamista.
Nouseva katsomo ja catwalk
Nouseva katsomo ja catwalk
Nouseva katsomo ja catwalk
Katsomokoroke liikuntarajoitteisille - invakatsomo

Olemme toteuttaneet useana vuonna invakatsomoita ja katsomotasanteita sekä erilaisia pyörätuoliramppeja Tikkurila Festivaaleille palvelemaan liikuntarajoitteisia ihmisiä.
Invakatsomo, katsomokoroke liikuntarajoitteisille festarikävijöille
Katsomokoroke liikuntarajoitteisille festarikävijöille
Katsomokoroke, invakatsomo
Invakatsomo ja barrikadi-aitaa Tikkurila Festivaaleilla vuonna 2019
Tässä kuvassa näkyy liikuntarajoitteisten katsomokorokkeen lisäksi lavan eteen niin yleisön kuin töissä olevien turvaksi pystytettyä ns. barrikadi-aitaa.

Kaikki hinnat alv 0% ellei toisin mainita. Hintoihin lisätään alv 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.