Catwalk

Pystymme toteuttamaan kaiken kokoisia ja mallisia catwalk-ratkaisuja muotinäytöksiin ja muuhun käyttöön. Catwalk on mahdollista toteuttaa erittäin monipuolisesti ja normaalin suoran perusmallin lisäksi se voi sisältää käännöksiä, korkeusmuutoksia sekä vaikkapa pyöreitä esiintymislavoja välisaarekkeina.

Catwalk-rakennelmien hinta määräytyy siihen käytettävien rakennustarpeiden määrän ja työtuntien mukaan.
Ota yhteyttä myyntiimme, niin keskustellaan lisää tarpeistanne!Esimerkkiratkaisuja catwalkeista ja muotinäytöksistä

Rakensimme Helsingin Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin suuren catwalk- ja katsomokokonaisuuden muotinäytöstä varten. Cosa toteutti sekä catwalkin että katsomoratkaisut. Katsomon tuoleina on käytetty tukevia mustia taittotuolejamme. Kuvat on otettu rakentamisen viimeistelyvaiheessa, catwalkin muovi suojaa vaaleaksi matotettua pintaa lialta ennen tilaisuuden alkamista.
Nouseva katsomo ja catwalk
Nouseva katsomo ja catwalk
Nouseva katsomo ja catwalkPorrastettu katsomo Helsingin Merikaapelihallin yläkerrassa intiimin muotinäytöksen pitopaikkana
Intiimiin muotinäytökseen rakennettiin porrastettu nouseva katsomo Kaapelitehtaan Merikaapelihallin yläkertaan Helsingissä. Punainen messumatto toimii keskellä catwalkkina ja katsomon istuimiksi valikoitui tällä kertaa ylempänä olevien kuvien tuoliratkaisujen sijaan tyynyt.

Kaikki hinnat alv 0% ellei toisin mainita. Hintoihin lisätään alv 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.