Esiintymislavat, tilapäiskatsomot ja catwalk-ratkaisut

Esiintymislava

Toteutamme monipuolisesti erilaisia esiintymislavaratkaisuja. Normaalien eri korkuisten esiintymislavojen lisäksi meiltä löytyy tuotteet ja osaaminen muun muassa ympyrälavoihin, pyörivään lavaan, lavaelementeistä rakennettuihin nouseviin katsomoihin, pitkiin catwalk-ratkaisuihin sekä uniikkeihin ja näyttäviin yksilöllisiin rakennelmiin.

Lue lisää:

Suorakaide- ja ympyrälavojen perustiedot ja hinnat
Esiintymislavojen perustiedot, erilaisten palojen mittatiedot sekä peruslavaratkaisuiden hinnat.

Tilapäiskatsomot
Lavapaloistamme on mahdollista toteuttaa tilapäiskatsomoita sekä invakorokkeita

Catwalk
Muotinäytöksiin meillä on tarjota tarvittaessa valtaviakin catwalk-kokonaisuuksia.

Pyörivä lava
Pyöreä lava, joka pyörii sähkömoottorin voimalla. Kantavuutta 2000 kg (esimerkiksi auto tai pyörivä messuosaston osa) ja pyörimisnopeus on portaattomasti säädettävissä välillä 0-1 kierrosta minuutissa.

Erikoisratkaisut
Toteutamme myös hyvin yksilöllisiä esiintymislavatarpeita.Jenkkimallinen taittotuoli, esiintymislava, baarijakkara, pystypöytä ja sermi
Mustia taittotuoleja asetellaan messuhalliin harmaan messumaton päälle. Muut kuvassa olevat tuotteemme ovat esiintymislava mustalla reunaliinalla, lavan taustaseinä on rakennettu sermeistä ja lavalla on koottavia pystypöytiä sekä baarijakkaroita.


Esiintymislava - ympyrälava
Slush 2016 -tapahtuman päälavana toimi Cosan 12-metrinen ympyrälava. Asiakkaana Slush / Sun Effects Oy


Baaritiski, buffet-pöytä, esiintymislava ja muita vuokrakalusteita Kattilahallissa
Kuvan vasemmassa reunassa on kaksi suoraa palaa LED-baaritiskiä sekä muutama perusmallista isoa roskakoria sekä taittojalkaisia 160cm pöytiä. Perällä on kokonaiseksi rakennettu donitsin mallinen buffet-pöytä ja keskellä valkohuppuisia pystypöytiä. Oikeassa reunassa pilkottaa esiintymislava.Toteutamme lavaelementeistä myös monipuolisia tilapäiskatsomoita


Kaikki hinnat alv 0% ellei toisin mainita. Hintoihin lisätään alv 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.